Бохемски кафтани и макси рокли

Бохо шик цветна щампована кафтанова рокля обхваща вашето наследство и традиционни корени. Свободна и струяща се в прекрасни ярки цветове, кафтановата рокля прави бохемско модно изявление, независимо от повода. Кафтаните, изработени  макси мода от фин муселин или памук, са носени от мъже и жени в древна Месопотамия и след това в  макси модаАфрика и Азия. Днес модницата носи дълги и къси рокли от кафтан, които трябва да притежават, и можете да се свържете с корените си гордо, като се вмъкнете в украсен кафтан. От шезлонги до елегантни кафтани изглеждат безпроблемно бляскави във всеки от нашите стилни кафтани.

Мисите и кафтаните плюс размер с цветни щампи ласкаят всяка фигура. Украсена с мъниста около деколтето или проверете модерните прозрачни кафтани от жоржет, които подчертават фигурата ви на плажа. Луксозните и удобни меки покривки за плуване, Дълги поли кафтанови макси рокли са подходящи за всяка форма на тялото. Плюс размер или пропуски, носете като вечерна рокля или курортна рокля с клинове на платформа и можете да се разтърсите в ритъма на музикален фестивал.

Бъдете модерни и страстно бохемски в смели цветове, племенни етнически щампи и бляскави кристали, кафтанът е стилен гардероб, който можете да носите на обяди на приятелки, семейни събития и плажни фестивали. От закачливо шик до небрежно елегантен, създайте всяка визия, която обичате с нашите памучни щампани кафтани или бродираните макси рокли кафтан. Дълга рокля от кафтан показва вашия изискан стил или къс кафтан, който показва краката ви със секси токчета. Носете по-късите кафтани с клин през по-студените дни или на слънчевия бряг като покривало за бикини.

Рециклираните сари кафтани са щадящи природата и земята, като използването на индийски сари за направата на страхотно курортно облекло ви кара да живеете и харчите съзнателно. В подкрепа на местните занаятчии и жени, памучните кафтани са бродирани в Кашмир, Индия. Рециклираните естествени материи и екзотичните плавни кафтани са за свободните и безгрижни души, възрастта не е проблем. И майките, и момичетата са вдъхновени от бохемските и екстравагантни щампани сари кафтани.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *